MENÜ INFO Kapcsolat

CÉGÜNK AZ ÉVEK SORÁN IMAGE FILM SPECIALISTÁVÁ FEJLŐDÖTT, DE A FILMGYÁRTÁS BÁRMELY TERÜLETÉN KIEMELKEDŐT ALKOTUNK!

– REKLÁMFILM
– TV SPOT
– NEMZETKÖZI SZÍNVONALÚ IMÁZSFILM
– TOBORZÓ VIDEÓ
– WEBVIDEÓ
– ANIMÁCIÓ
ÖTLETTŐL VETÍTÉSIG.

A Filmhíradó Mozgóképműhely Kft. (Impactmédia) tv spotok, reklámfilmek-, image filmek gyártásával foglalkozó vállalkozás.
Készítünk nemzetközi színvonalú image filmeket, és kisebb produkciókat egyaránt.
Az évek során kétszáznál több reklámfilmet, image filmet, animációt, oktatóvideót gyártottunk, és a vállalkozási tevékenységek, szolgáltatások, gyártási folyamatok szinte teljes palettájának bemutatásában jártasak vagyunk. Filmjeinkkel nemzetközileg is versenyképes produkciókat hozunk létre.
Tudjuk azt, hogy mire számíthatunk egy gyár, vagy termelőüzem image filmjének, vagy akár egy új termék tv spotjának gyártásával kapcsolatban.
Ismerjük a különböző iparágakban alkalmazható technikákat, megoldásokat. Velünk gyorsan, problémamentesen dolgozhat, hiszen kidolgozott filmes megoldásaink vannak az Ön vállalkozási területére is. Operatőreink számtalan helyzetben és területen bizonyítottak már.
Saját eszközökkel, kreatív csapattal dolgozunk. A stáb tagjai magasan képzett, filmfesztiválon díjazott filmes szakemberek, részben a tulajdonosok közül, részben a főállású és külsős munkatársak közül kerülnek ki.
Az eszközpark folyamatosan bővül, mindig nyitottak vagyunk a legújabb technikákra és trendekre. Jelenleg a 4K felbontásra képes filmkameránk világszínvonalú képminőséget nyújt. Sokféle kameramozgató eszközzel, és drone quadcopterrel rendelkezünk. Minden Megbízónknak bizonyítani szeretnénk és a maximumot hozzuk ki magunkból. Bejártuk Európát, filmezünk, fotózunk nagyvállalatoknak, gyáraknak, állami szervezeteknek és kisebb vállalkozásoknak is, ügyfeleink évek óta visszatérnek hozzánk. Munkáinkra kihívásként tekintünk, igyekszünk megfelelni minden elvárásnak.
Az árkalkulációnál és a teljes gyártás során alkalmazkodunk megbízóink igényeihez és lehetőségeihez annak érdekében, hogy olyan filmet készíthessünk, amely ár-érték arányban a legkedvezőbb megoldás Megbízónk számára.
Javaslatot teszünk arra, hogy milyen jellegű film készüljön, majd elkészítjük a forgatókönyvet, megalkotjuk a kreatív elemeket, és az egész projektet a szereplőválogatástól a helyszín foglalásáig megszervezzük és kivitelezzük.
Ajánlással rendelkezünk a Samsung, Belügyminisztérium, Kite Zrt., MOL, Arriva Eurobus, Novartis, NAV, National Instruments, Emerson Process Management, Olajterv, OBO, Kulcs-Soft, Sanmina, Hungerit, Fevita, Gallicoop, Knorr-Bremse vállalatoktól.
Filmjeink teljes gyártási folyamatát, ötletét, forgatókönyvét, a szereplők kiválasztását, helyszín és kellékek beszerzését az Impactfilm (Filmhíradó Mozgóképműhely Kft.) stábja végzi el a Megrendelővel együttműködve.
A filmgyártás folyamata összetett, egy rendezett filmhez nagyobb stáb, szereplők, helyszín és kellék szükséges, ezért gondos szervezést igényel. Az évek során széleskörű ismereteket szereztünk a különböző gyártói-szolgáltatói területeken, ezért mindig más és más koncepcióval tudunk szolgálni minden Ügyfelünknek.
A munka jelentős része ránk hárul, de Megrendelőink is szívesen segítenek filmjük készítése során. A filmgyártáshoz Ügyfeleinknek nem kell érteni, ez a mi feladatunk. A gyártási folyamatokat, ötletet, szinopszist, forgatót, szereplőket, stb. előre egyeztetjük, így meglepetések nem érhetnek a munka során.
A film egy minden pillanatában mozgalmas jelenetekből álló produkció, majdnem végig mozgatott kamerával, nemzetközi hatású elemekkel.
A képi világot illetően nagy hangsúlyt helyezünk a technikánk színvonalára, az operatőr precíz komponálására, ehhez több idő kell, sokszor át kell szerelni a kamerát, objektívet kell cserélni, vagy különböző kameramozgatókra kell átszerelni. A lassított felvételek és sok közeli különösen szép felvételeket eredményez.
A térkép- és logóanimáció, és különböző infografikák modern és high-tech hatást eredményeznek.
A kamerakezelés technikája és a csúcsminőségű kamera feltétele a nemzetközi hatású image filmeknek, enélkül nem képzelhető el színvonalas alkotás, ezekkel mi rendelkezünk.
Kérjen tőlünk ajánlatot, Önnek is lesz egy jó ötletünk.

Tel.: 06 70 315 7815
E-mail: karolyi.marianna@impactfilm.hu

PRODUKCIÓK

 

Ügyfél: Arriva

Az Arriva forgatókönyvében egy plüssmaci elveszik, és végigutazza a négy európai várost, melyben az Arriva európai közlekedési szolgáltatása folyik. A film jellegzetes elemeket használ: szerethető kislány és legkedvesebb játéka, a plüssmackó főszereplésével. A film célja az volt, hogy az Amerikai központ megismerhesse az új európai tagvállalatokat és országaikat.
A film gyártási tenderét ezzel a Macis forgatókönyvvel nyertük meg. A történet végén a maci hazatalál a kislányhoz.
A gyártáshoz szabadkezet kaptunk, a film gyártását az Arriva vezetése teljes mértékben ránk bízta.
A Macit egy kislány a buszon felejti, és hiába szalad utána az Édesanyja, a busz továbbhalad – az ottfelejtett plüssmackóval az ülésen. A Maci vidáman szemléli a szép európai városokat. Közben az Arriva szlovák központi telephelyére befut a hívás, körözik az elveszett Macit, mert a kislánynak Magyarországon nagyon hiányzik. A szlovák vezető körtelefont intéz a többi országba, és a Maci fényképét közzéteszik. A Macit az egyik országban a szerelők észreveszik és beviszik a műhelybe. Így mutatjuk be a lengyelországi vonatközlekedtetést, irodákat, szervizt, stb. A szerelő a vonatvezetőnek adja a Macit, hogy vigye tovább a következő országba, és így a Maci megérkezik a négy ország különböző helyszíneire, üzemeibe, és bemutatja a cég fontos állomásait. A filmből nem maradhatott ki a Maci álma sem, melyben megálmodja az Arriva jövőbeli fejlesztési terveit, a megvásárolandó Mercedes buszflottát.
A Maci legszebb utazásait Magyarországon teszi meg (induláskor és az esti megérkezéskor). A kislány természetesen a film végén visszakapja Maciját.
Csodálatos felvételeket készítettünk az éjszakai Budapestről a busz műszerfaláról, feltettük a kamerát a busz tetejére is, valamint az oldalára, hogy minél érdekesebb nézőpontból mutassuk a város szépségeit.
Lenyűgöző, monumentális 15 perces alkotást sikerült készíteni az Arrivának. A filmet 10 teljes napon keresztül forgattuk 4 országban, és 3 hétig tartott az utómunka. A filmből később rövidebb változatokat is vágtunk különböző felhasználásokra.

Az Arriva magyar tagvállalata, a VT-Transman egy évvel később új filmet kért tőlünk, azonban sok jelenetet használtunk az Arriva nagyfilmből is. A VT-Transman büszkén mutatta be új 300 buszos Mercedes flottáját, amely Budapest közlekedését biztosítja - ezzel a Maci álma megvalósult.

Ügynökség / gyártó: Impactfilm